Agurkskiver med Raw Dill Cashew Ost
Til 2 voksne personer:
Salsa
|
Valnøtt Taco Mix: 1. Putt alle ingrediensene i en blender og velg pulsering i 5 til 10 sekunder. Ikke blend for lenge ellers vil det bli valnøtt-smør. Salsa 1. Putt alle ingrediensene i en blender og la det blende til alt er blandet godt sammen. Den kan godt være litt "chunky" (biter). Cashew "Rømme" 1. Putt alle ingrediensene, bortsett fra vann, i en blender og la det blende til alt er blandet godt, og fyll på en teskje vann av gangen til du får ønsket konsistens. Fyll til taco 1. Kutt alle ingrediensene i små biter for hånd eller med en Lurch Slicer 2 cups cashews, soaked 2 hours or overnight in water 1/2 tsp sea salt 2 tbsp lemon juice 3 tbsp nutritional yeast 1/2 cup water 1/4 cup tightly packed dill Methods/steps1) Drain cashews and rinse them. Add the drained cashews to the food processor along with the salt, lemon, and nutritional yeast. Pulse to combine. 2) Let the motor run, and drizzle water in, stopping a few times to scrape the bowl down. Keep blending till the cheese has the consistency of a light cream cheese (or whipped ricotta). 3) Add the dill and pulse to combine. Transfer cashew cheese to an airtight container. Will keep for 4-5 days in the fridge. Makes 1 3/4 cups |